Општина Козарска Дубица
latinicacirilicaenglish

Пословна зона Липова Греда
Представници италијанског предузећа "Ferretti, Ippolito & Partners" у посјети Козарској Дубици ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 22 мај 2012 07:04

Представници предузећа "Ferretti, Ippolito & Partners" посјетили су Козарску Дубицу гдје су са представницима општине Козарска Дубица разговарали о могућностима улагања у Пословну зону "Липова Греда" и о могућој сарадњи по питању довођења инвеститора.

Predstavnici italijanskog preduzeća

Предузеће "Ferretti, Ippolito & Partners" је адвокатска кућа која заступа велики број италијанских предузећа која су инвестирала или имају намјеру да инвестирају на подручје Балкана, а своје канцеларије имају у Италији, Албанији, Србији и у плану је једна канцеларија у Босни и Херцеговини.

"Козарску Дубицу смо посјетили на препоруку ФИПЕ-Агенције за унапређење страних инвестиција у БиХ због могућности улагања у Пословну зону "Липова Греда" која је једна од најперспективнијих у БиХ, а због своје близине веома интересантна за италијанске инвеститоре" рекао је власник ове фирме, господин Емануеле Ферети.

Представници општине Козарска Дубица су гостима из Италије презентовали могућности инвестирања у Пословну зону "Липова Греда" и повољности које имају инвеститори који се одлуче да инвестирају у пословну зону.

Након састанка у општини, представници фирме "Ferretti, Ippolito & Partners", Општине Козарска Дубица и Агенције за унапређење иностраних инвестиција у БиХ обишли су локацију Пословне зоне у Липовој Греди.