Municipality of Kozarska Dubica
latinicacirilicaenglish

Business zone Lipova Greda
Predstavnici italijanskog preduzeća "Ferretti, Ippolito & Partners" u posjeti Kozarskoj Dubici PDF Print E-mail
Tuesday, 22 May 2012 07:04
There are no translations available.

Predstavnici preduzeća "Ferretti, Ippolito & Partners" posjetili su danas Kozarsku Dubicu gdje su sa predstavnicima opštine Kozarska Dubica razgovarali o mogućnostima ulaganja u poslovnu zonu "Lipova Greda" i o mogućoj saradnji po pitanju dovođenja investitora.

Predstavnici italijanskog preduzeća

Preduzeće "Ferretti, Ippolito & Partners" je advokatskoj kući koja zastupa veliki broj italijanskih preduzeća koja su investirala ili imaju namjeru da investiraju na područje Balkana, a svoje kancelarije imaju u Italiji, Albaniji, Srbiji i u planu je jedna kancelarija u Bosni i Hercegovini.

"Kozarsku Dubicu smo posjetili na preporuku FIPE-Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH zbog mogućnosti ulaganja u poslovnu zonu "Lipova Greda" koja je jedna od najperspektivnijih u BiH, a zbog svoje blizine veoma interesantna za italijanske investitore" rekao je vlasnik ove firme, gospodin Emanuele Ferretti.

Predstavnici opštine Kozarska Dubica su gostima iz Italije prezentovali mogućnosti investiranja i sve povoljnosti koje imaju investitori koji se odluče da investiraju u u poslovnu zonu "Lipova Greda".

Nakon sastanka u opštini, predstavnici firme „Ferretti, Ippolito & Partners”, Opštine Kozarska Dubica i Agencije za unapređenje inostranih investicija u BiH obišli su lokaciju Poslovne zone u Lipovoj Gredi.