Општина Козарска Дубица
latinicacirilicaenglish

Пословна зона Липова Греда
Договорена сарадња ГТЗ-а и општине Козарска Дубица ПДФ Штампа Ел. пошта
среда, 21 јануар 2009 12:40

Оживљавања привреде и отварање индустријске зоне у општини Козарска Дубица тема је о којој је начелник општине Нино Јауз разговарао са Кристијан Кауфхолдом, руководиоцем пројекта унапређења локалне управе и регионалне привреде, који спроводи њемачка организација за техничку сарадњу ГТЗ.
Начелник општине Козарска Дубица Нино Јауз потврдио је да ће

општина у оквиру пројекта "Унапређење локалне и регионалне привреде" потписати Меморандум о сарадњи са Њемачком организацијом за техничку сарадњу -ГТЗ, који ће подразумијевати експертску помоћ у изради студије изводљивости и прве фазе планирања изградње Пословне зоне у Козарској Дубици.

Јауз је потврдио да су током састанка Кауфхолду презентоване све компаративне предности Козарске Дубице, производни потенцијали постојећих предузећа, могућности отварања нових привредних субјеката и планови локалне власти у стварању бољег пословног амбијента.
Кауфхолд је истакао да ће ГТЗ-а у Козарској Дубици учествовати у планирању изградње слободне зоне и на квалитетан начини припремити општинске структуре да знају одговорити на различите захтјеве које постављају инвеститори.

 

Dogovorena saradnja GTZ-a i opštine Kozarska Dubica