Општина Козарска Дубица
latinicacirilicaenglish

Пословна зона Липова Греда
Отворена могућност пословне сарадње шведских и домаћих предузетника ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 10 август 2010 09:13

Предсједник Удружења послодаваца шведске регије Стокхолм Ленарт Сундберг разговарао је данас са представницима општине Козарска Дубица о сарадњу у погледу инвестирања привредника ове шведске регије у Пословној зони "Липова Греда".

Према ријечима Драгана Матаруге начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Козарска Дубица посјета предсједник Удружења послодаваца ове шведске регије је искориштена за презентацију пројекта "Формирање Пословне зоне" и могућности инвестирања у зону.
"Презентоване су могућности које нуди Република Српска у смислу веома повољних услова и пореских олакшица које инвеститори могу користити приликом инвестирања у пословну зону "Липова Греда"", рекао је Матаруга.
Ленарт Сундберг је истакао да је позитивно изненађен озбиљношћу и позитивном радном атмосфером коју је затекао током посјете овој општини. "Привредници са подручја општине Козарска Дубица су створили квалитетан амбијент и радну атмосферу, те су самим тим спремни за сарадњу са предузетницима из Шведске", рекао је Сундберг и додао да ће могућности и повољност улагања на ове просторе бити презентоване шведским привредницима.

poslovna saradnja svedskih i domacih preduzetnika