Opština Kozarska Dubica
latinicacirilicaenglish

Poslovna zona Lipova Greda
Otvorena mogućnost poslovne saradnje švedskih i domaćih preduzetnika PDF Ispis E-mail
Utorak, 10 August 2010 09:13

Predsjednik Udruženja poslodavaca švedske regije Stokholm Lenart Sundberg razgovarao je danas sa predstavnicima opštine Kozarska Dubica o saradnju u pogledu investiranja privrednika ove švedske regije u Poslovnoj zoni "Lipova Greda".

Prema riječima Dragana Mataruge načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Kozarska Dubica posjeta predsjednik Udruženja poslodavaca ove švedske regije je iskorištena za prezentaciju projekta "Formiranje Poslovne zone" i mogućnosti investiranja u zonu.

"Prezentovane su mogućnosti koje nudi Republika Srpska u smislu veoma povoljnih uslova i poreskih olakšica koje investitori mogu koristiti prilikom investiranja u poslovnu zonu "Lipova Greda"", rekao je Mataruga.

Lenart Sundberg je istakao da je pozitivno iznenađen ozbiljnošću i pozitivnom radnom atmosferom koju je zatekao tokom posjete ovoj opštini. "Privrednici sa područja opštine Kozarska Dubica su stvorili kvalitetan ambijent i radnu atmosferu, te su samim tim spremni za saradnju sa preduzetnicima iz Švedske", rekao je Sundberg i dodao da će mogućnosti i povoljnost ulaganja na ove prostore biti prezentovane švedskim privrednicima.

poslovna saradnja svedskih i domacih preduzetnika