Општина Козарска Дубица
latinicacirilicaenglish

Пословна зона Липова Греда
Постављен камен темељац за изградњу прве производно-пословне хале у Пословној зони ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 03 новембар 2011 12:15
Предузеће "Еко бел" из Лакташа, које је први инвеститор у Пословној зони Липова Греда у Козарској Дубици, данас је полагањем камена темељца озваничило почетак радова на изградњи производно-пословне хале. Према ријечима Владимира Шушњара власника предузећа "Еко бел" ријеч је о агро центру чија изградња ће се радити у фазама. "Ријеч је о првом објекту у којем планирамо откуп и прераду воћа.
Опширније...
 
Међународни граничном прелазу Доња Градина-Јасеновац ускоро почиње са радом и за робин транспорт ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 26 септембар 2011 12:55
На Међународном граничном прелазу Доња Градина-Јасеновац данас је на БиХ страни почела са радом гранична полиција и царина Републике Хрватске.
"Овдје од данас контролу врше припадници служби БиХ и Републике Хрватске и то је корак ближе за пуштање у рад овог граничног прелаза и за робни транспорт", рекао је Нино Јауз начелник општине који је обишао овај гранични прелаз и додао да надлежне институције најављују да ће ускоро бити завршена и техничка припрема за пуштање у рад граничног прелаза и за робни транспорт с инспекцијским надзором.
Опширније...
 
Представљене инвестиционе могућности општине Козарска Дубица на Инвестиционој конференцији ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 22 септембар 2011 11:21
Општина Козарска Дубица је на дводневној Инвестиционој конференцији коју је организовало Министарство за економске односе и регионалну сарадњу, под генералним покровитељством предсједника Републике Српске Милорада Додика представила инвестиционе могућности и пројекат формирање Пословне зоне "Липова Греда".
Опширније...
 
Потписан уговор са првим инвеститором ПДФ Штампа Ел. пошта
среда, 04 мај 2011 09:15
Општина Козарска Дубица потписала је данас уговор са предузећем "Еко Бел" из Лакташа о купопродаји прве некретнине у Пословној зони "Липова Греда".

Пројекат "Пословна зона" у Козарској Дубици са данашњим даном оправдава наше процјене. Прије двије године започели смо реализацију овог пројекта, рјешавајући имовинске односе, уређењем регулационог плана, парцелизацијом и изградњом инфраструктуре.
Опширније...
 
Усвојена Одлука о давању сагласности на закључење Уговора о купопродаји прве некретнине у Пословној зони ПДФ Штампа Ел. пошта
петак, 29 април 2011 09:02
Одборници Скупштине општине Козарска Дубица на 24. редовној сједници усвојили су Одлуку о давању сагласности на закључење Уговора о купопродаји прве некретнине у Пословној зони "Липова Греда" путем лицитације предузећу "Еко-Бел" из Лакташа.

"Потписивањем овог уговора у Пословну зону "Липова Греда" увешће се први инвеститор.
Опширније...
 
Расписан Оглас за јавно надметање за продају 3 грађевинске парцеле у пословној зони Липова Греда ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 31 март 2011 11:49
Општина Козарска Дубица је расписала Оглас за јавно надметање-лицитацију за продају неизграђеног осталог грађевинског земљишта у власништву општине Козарска Дубица у пословној зони "Липова Греда".

Огласом су обухваћене три грађевинске парцеле у пословној зони Липова Греда.
Опширније...
 
Донешена Одлука о начину и условима продаје неизграђеног осталог грађевинског земљишта у пословној зони „Липова Греда“ ПДФ Штампа Ел. пошта
петак, 04 фебруар 2011 10:42

Скупштина општине Козарска Дубица је на 22. редовној сједници донијела Одлуку о начину и условима продаје неизграђеног осталог грађевинског земљишта у пословној зони „Липова Греда“.

Опширније...
 
Донешена Одлука о начину уласка инвеститора у пословну зону „Липова Греда“ ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 28 децембар 2010 12:32

Општина Козарска Дубица утврдила је услове уласка инвеститора у Пословну зону "Липова Греда", којим је предвиђен пакет стимулативних мјера за све потенцијалне инвеститоре. "Предвиђене мјере односе се на цијену продаје грађевинског земљишта у пословној зони, које зависе од броја новозапослених радника, вриједности инвестиције и подстицање одређених врста дјелатности важних за укупан развој општине и оптимално коришћење расурса",

Опширније...
 
Отворена могућност пословне сарадње шведских и домаћих предузетника ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 10 август 2010 09:13

Предсједник Удружења послодаваца шведске регије Стокхолм Ленарт Сундберг разговарао је данас са представницима општине Козарска Дубица о сарадњу у погледу инвестирања привредника ове шведске регије у Пословној зони "Липова Греда".

Опширније...
 
Почели инфраструктурни радови на уређењу Пословне зоне “Липова Греда” ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 27 јул 2010 02:57

 

У општини Козарсака Дубица почели су инфраструктурни рдадови на уређењу терена на коме ће се налазити Пословна зона. Наиме овај пројекат према ставовима локалне власти има приоритет и сматра се најзначајнијим за развој ове општине јер за циљ има отварање нових радних мјеста, односно довођење иностраних инвеститора.
Према ријечима Драгана Матаруге начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности направљен је корак ближе ка успостављању Пословне зоне

 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следећа > Крај >>