Opština Kozarska Dubica
latinicacirilicaenglish

Poslovna zona Lipova Greda
Postavljen kamen temeljac za izgradnju prve proizvodno-poslovne hale u Poslovnoj zoni PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 03 Novembar 2011 12:15

Preduzeće "Eko bel" iz Laktaša, koje je prvi investitor u Poslovnoj zoni Lipova Greda u Kozarskoj Dubici, danas je polaganjem kamena temeljca ozvaničilo početak radova na izgradnji proizvodno-poslovne hale. Prema riječima Vladimira Šušnjara vlasnika preduzeća "Eko bel" riječ je o agro centru čija izgradnja će se raditi u fazama. "Riječ je o prvom objektu u kojem planiramo otkup i preradu voća.

Više...
 
Međunarodni graničnom prelazu Donja Gradina-Jasenovac uskoro počinje sa radom i za robin transport PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 26 Septembar 2011 12:55

Na Međunarodnom graničnom prelazu Donja Gradina-Jasenovac danas je na BiH strani počela sa radom granična policija i carina Republike Hrvatske.

"Ovdje od danas kontrolu vrše pripadnici službi BiH i Republike Hrvatske i to je korak bliže za puštanje u rad ovog graničnog prelaza i za robni transport", rekao je Nino Jauz načelnik opštine koji je obišao ovaj granični prelaz i dodao da nadležne institucije najavljuju da će uskoro biti završena i tehnička priprema za puštanje u rad graničnog prelaza i za robni transport s inspekcijskim nadzorom.

Više...
 
Predstavljene investicione mogućnosti opštine Kozarska Dubica na Investicionoj konferenciji PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 22 Septembar 2011 11:21

Opština Kozarska Dubica je na dvodnevnoj Investicionoj konferenciji koju je organizovalo Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, pod generalnim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika predstavila investicione mogućnosti i projekat formiranje Poslovne zone "Lipova Greda".

Više...
 
Potpisan ugovor sa prvim investitorom PDF Ispis E-mail
Srijeda, 04 Maj 2011 09:15

Opština Kozarska Dubica potpisala je danas ugovor sa preduzećem "Eko Bel" iz Laktaša o kupoprodaji prve nekretnine u Poslovnoj zoni "Lipova Greda".

Projekat "Poslovna zona" u Kozarskoj Dubici sa današnjim danom opravdava naše procjene. Prije dvije godine započeli smo realizaciju ovog projekta, rješavajući imovinske odnose, uređenjem regulacionog plana, parcelizacijom i izgradnjom infrastrukture.

Više...
 
Usvojena Odluka o davanju saglasnosti na zaključenje Ugovora o kupoprodaji prve nekretnine u Poslovnoj zoni PDF Ispis E-mail
Petak, 29 April 2011 09:02

Odbornici Skupštine opštine Kozarska Dubica na 24. redovnoj sjednici usvojili su Odluku o davanju saglasnosti na zaključenje Ugovora o kupoprodaji prve nekretnine u Poslovnoj zoni "Lipova Greda" putem licitacije preduzeću "Eko-Bel" iz Laktaša.

"Potpisivanjem ovog ugovora u Poslovnu zonu "Lipova Greda" uvešće se prvi investitor.

Više...
 
Raspisan Oglas za javno nadmetanje za prodaju 3 građevinske parcele u poslovnoj zoni Lipova Greda PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 31 Mart 2011 11:49

Opština Kozarska Dubica je raspisala Oglas za javno nadmetanje-licitaciju za prodaju neizgrađenog ostalog građevinskog zemljišta u vlasništvu opštine Kozarska Dubica u poslovnoj zoni "Lipova Greda".

Oglasom su obuhvaćene tri građevinske parcele u poslovnoj zoni Lipova Greda.

Više...
 
Donešena Odluka o načinu i uslovima prodaje neizgrađenog ostalog građevinskog zemljišta u poslovnoj zoni „Lipova Greda“ PDF Ispis E-mail
Petak, 04 Februar 2011 10:42

Skupština opštine Kozarska Dubica je na 22. redovnoj sjednici donijela Odluku o načinu i uslovima prodaje neizgrađenog ostalog građevinskog zemljišta u poslovnoj zoni „Lipova Greda“.

Više...
 
Donešena Odluka o načinu ulaska investitora u poslovnu zonu „Lipova Greda“ PDF Ispis E-mail
Utorak, 28 Decembar 2010 12:32

Opština Kozarska Dubica utvrdila je uslove ulaska investitora u Poslovnu zonu "Lipova Greda", kojim je predviđen paket stimulativnih mjera za sve potencijalne investitore. "Predviđene mjere odnose se na cijenu prodaje građevinskog zemljišta u poslovnoj zoni, koje zavise od broja novozaposlenih radnika, vrijednosti investicije i podsticanje određenih vrsta djelatnosti važnih za ukupan razvoj opštine i optimalno korišćenje rasursa",

Više...
 
Otvorena mogućnost poslovne saradnje švedskih i domaćih preduzetnika PDF Ispis E-mail
Utorak, 10 August 2010 09:13

Predsjednik Udruženja poslodavaca švedske regije Stokholm Lenart Sundberg razgovarao je danas sa predstavnicima opštine Kozarska Dubica o saradnju u pogledu investiranja privrednika ove švedske regije u Poslovnoj zoni "Lipova Greda".

Više...
 
Počeli infrastrukturni radovi na uređenju Poslovne zone “Lipova Greda” PDF Ispis E-mail
Utorak, 27 Jul 2010 02:57

U opštini Kozarsaka Dubica počeli su infrastrukturni rdadovi na uređenju terena na kome će se nalaziti Poslovna zona. Naime ovaj projekat prema stavovima lokalne vlasti ima prioritet i smatra se najznačajnijim za razvoj ove opštine jer za cilj ima otvaranje novih radnih mjesta, odnosno dovođenje inostranih investitora.

Prema riječima Dragana Mataruge načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti napravljen je korak bliže ka uspostavljanju Poslovne zone

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>